Rundvlees, passie voor mooi vee en vlees

Waar het om gaat in ons vak? Dat we de klant een puur en mals stuk rundvlees kunnen bieden.
Met een constante, superieure kwaliteit, een heelijke smaak en van goede komaf.

Vleesvee Integratie Twente kortweg VIT, deelt die passie voor mooi vee en vlees met ons als Keurslager. Elke dag weer werken we samen aan een prachtig produkt. Mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Dat is waar het ons om gaat. In Twente werkt een aantal boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Zij mesten onze runderen, in een groene omgeving waar nog rust en ruimte is.

Het vlees is uitsluitend afkomstig van runderen die speciaal gefokt en gemest worden om de  kwaliteit van hun vlees. Zoals de Blonde d' Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit Zuid-Frankrijk, en de Belgische Blauwe. Het zijn runderen die met hun fijne huid en forse bespiering de beste kwaliteit vlees geven.

De voeding van de dieren bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten zoals hooi, maismeel en tarwe. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. De koeien hebben een goed leven. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees.

Het vlees is mager, mals, heerlijk van smaak en mooi rood van kleur. In een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven, past dit rundvlees bijzonder goed. Bovendien is het vlees snel en gemakkelijk te bereiden.

Fa. Koot, Keurslager

Zeestraat 11
2211XA Noordwijkerhout
0252372230

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten